Mua vituttaa!!

Älä kysy mikä, kunhan vaan vituttaa. Ei huvittais yhtään mennä huomenna töihin.. sen siitä saa kun on ollut sairaslomalla pari päivää jonkun flunssakuumeen takia. Ei siis yhtään nappaa! Jäisin kyllä niin mielelläni himaan, mutta ei pysty.. johon tässä on jo terve ja ilmoitinkin jo töihin, että huomenna taas nähdään. Aina ei mee nallekarkit tasan.

Joo' o.. autokouluakin olis viel huomenna vikat kolme tuntia tais siis niitä teorioita. Ens vviikolla eka ajotunti ja esikirjalliseten harjoittelua. Ens viikolla muuten tulee rahaakin. Ihan palkkapäivä! Jee, pääsee taas shoppailee niin ja pitäs maksaa tietty kaikkia juttujakin kuten nettilaskua, puhelinlaskua, autokoulua jne jne.. Mitään ei kyllä saa ilmoiseksi. Pitäs ostaa veljen tytölle ristiäislahjakin, tosin se nyt ei oo niin ylitsepääsemätön juttu :)

Meijän nuorempi hauvakin on taas vaihteeksi lääkekuurilla. Sillä on antibiootit, silmätipat sekä jotain kipulääkkeitä kun sen silmät taas temppuilee. reppana ei kunnolla näe mitään. Sillä on kai joku verkkokalvon tulehdus, mut se pitäs viedä ihan kunnolla vielä tutkittavaksi kun sillä voi oll ajoku muu sairaus pohjalla mikä uusii tota silmä juttua aina uudelleen.. harmi vaan kun itse ei oikeen pääse sitä viemään, niin pitää joku muu keksiä.

Mun pitäis myös edelleen mennä sinne verikokeisiin. Aina on ollut kyllä joku hyvä syy miksei sinne ole tullut mentyä. Kiire on aika ylesin. Pitäis nyt vaan ottaa itseä niskasta kiinni ja mennä oikeasti. Ei se nyt niin paha juttu ole. Tai no on se mulle.. myönnetään.

Plaa plaa plaa... ei kyllä yhtään helpottanut vaikka vuodatin ajatuksia tänne blogiin. Edelleen vituttaa.. ehkä se siitä kun yön yli nukkuu.. jos vaikka aamu näyttäis paremmalta.. Hope so...